Open House

Pentru cine

Tineri și adulți interesați de Green School și/sau SDE

Titlu

Open House

Data

21 iunie 2023, între 09.00 – 14.30

Format

Față în față

Status

Înscrieri din 1 iunie

Pret

120 lei / per persoană
* pentru familiile din procesul de înscriere, vizita nu se plătește

Green School este o școală auto-dirijată, prietenoasă cu natura, care înscrie copii de 3 – 16 ani. În felul ei este unică în țară și are locul ei printre școlile auto-dirijate din lume. 

Green School este de la începuturile sale auto-dirijată și în natură, din 2018 fiind și un centru de învățare agilă ca parte din Rețeaua Internațională a Centrelor Agile. Din 2022 implementează și modelul Flying Squad și este parte și din Rețeaua Internațională Flying Squad, fiind primul grup în afara SUA. 

Începând cu 2017 Green School găzduiește voluntari locali, voluntari internaționali, studenți clujeni în practica universitară, studenți străini veniți în vizită de studiu, programe de Internship și traininguri în filosofiile și modelele educaționale pe care le implementăm. 

Pentru cei cărora opțiunile de mai sus nu li se potrivesc ca structură, durată or dată, le recomandăm să ia în calcul o vizită la Green School. 

Începem dimineața la ora 09.00 cu o scurtă sesiune de bun-venit, cunoaștere și setare a intențiilor și continuăm cu o vizită în spațiul exterior, povestind la fiecare pas despre lucruri pe care le facem în spațiile respective. Ne întoarcem apoi în spațiul interior și oferim timp pentru o sesiune AMA – Ask Me Anything – Întreabă-mă orice despre Green School. Ne putem împărți ulterior în echipe mai mici, pe baza curiozităților și intereselor comune. Putem observa activitățile care au loc în spațiu în respectiva zi. Între ora 12.00 și 13.00 veți putea urmări ultimul School Meeting din acest an, după care ne oferim încă o oră și jumătate de discuții și un snack împreună. 

Dedicăm evenimentul oricărei persoane interesate de educație și învățare, în special de învățarea auto-dirijată și în natură. 

Fie că este vorba de elevi sau studenți în domeniul Științelor Educației, de cadre didactice, formatori, facilitatori sau persoane curioase de aceste modele educaționale, oricine este bine-venit în acest eveniment, cu mențiunea că pentru familiile care doresc să afle mai multe despre procesul de înscriere, acesta nu este cel mai potrivit eveniment, deși va contribui cu siguranță la o înțelegere a școlii noastre.

Pentru că evenimentele de vizită din procesul de înscriere în Green School (pentru copii și tineri cu vârste între 3-16 ani) s-au încheiat, putem oferi spațiu în acest eveniment pentru familii care și-ar dori să ne cunoască din acea perspectivă, dar este nevoie să ne contactați telefonic înainte de completarea formularului.

În prețul de 120 lei sunt incluse: kit-ul vizitatorului, pauza de snack și facilitarea procesului.

Pentru persoane din afara Cluj-Napoca putem oferi, la nevoie, și recomandări de cazare sau indicații pentru a ajunge la Green School.