Bun venit în tabără!

Programul de desfășurare:

Zilnic începem activitatea la ora 9:00 și terminăm la ora 16:00. Puteți aduce copilul începând cu ora 8:30, dar nu mai târziu de ora 9:00, iar preluarea se face până la ora 16:30.

  • Pregătiți rucsacul
  • Prânz și gustări
  • Comunicare
  • Medical
  • Cum ajungeți la noi?

Hainele trebuie să fie potrivite mișcării, condițiilor meteo și bune de murdărit. Fiecare copil are un raft dedicat pe perioada taberei, unde recomandăm să aibă:

1 sticlă de apă reutilizabilă pe care copilul să o recunoască
spray / cremă de soare
1 șapcă/ pălărie
2 perechi de pantaloni lungi (subțiri)
2 perechi de pantaloni scurți
3 tricouri; 
1 bluză cu mânecă lungă;
2 perechi de chiloți;
5 perechi de șosete;
1 pereche de încălțăminte sport;
1 pereche de cizme de cauciuc;
1 set de haine impermeabile;
costum de baie
pijama*

*Considerăm că odihna este importantă pentru cei mici și acolo unde copiii au această rutină sau unde doresc părinții, îi îndrumăm să doarmă, să asculte o poveste, să se liniștească, dar în nici un moment nu îi vom obliga să doarmă. Activitățile de după masă sunt concepute în așa fel încât să aibă un nivel mai scăzut de energie, ca ei să se poată relaxa, chiar dacă nu dorm.

În momentul ajungerii la Green School, fiecărui copil i se va oferi un cubic în care își poate pune rucsacul și alte obiecte pe care le duce. Acestea pot rămâne în cubic până la finalul taberei.

Meniul săptămânii este cel de mai jos. Fiecare copil va primi meniul în funcție de opțiunea selectată în formularul de înscriere

Gustări:
Gustările diferă în fiecare zi și pot fi: Mere, nectarine, pepene roșu, banane, pepene galben, struguri, banane, caise, nuci, semințe sau covrigei, rondele de orez cu miere, iaurt cu fulgi de porumb, fructe uscate, popcorn, tartine cu magiun, cașcaval și legume.

! Ordinea gustărilor nu este cea prezentată mai sus, acestea fiind stabilite zilnic alături de participanți.

Comunicare față în față în întâlnirile zilnice la sosire și la plecare sunt pentru comunicarea scurtă, informală cu informare mai degrabă generală sau mici actualizări ale unor situații specifice;

Comunicare telefonică rugăm părinții să comunice cu noi prin telefon – doar pe numărul Green-ului (0799 899 199) și nu pe numerele personale ale angajaților despre următoarele situații:

○ Absențe
○ Anulări meniu
○ Anunțuri urgente care pot afecta comunitatea (boli transmisibile)
○ Anunțuri importante care pot influența copilul (întârzieri, schimbarea persoanei care preia copilul, mesaje pentru copil
○ Orice altă întrebare, propunere, nelămurire
○ Clarificări legate de evenimente

Green-ul vă poate contacta telefonic în următoarele situații:

○ Situație de urgență medicală ce necesită atenția părinților
○ Situație de urgență emoțională ce necesită atenția părinților;
○ Mesaje ale copiilor pentru părinți;
○ Clarificări cu privire la mâncare/ haine de care are nevoie copilul;
○ Alte clarificări ce completează comunicarea față-n față sau pe mail.

Dacă într-una dintre zile îl preia altcineva pe copil la final de program, este important ca părintele care a făcut înscrierea să ne transmită un sms, cu numele complet al persoanei către care este delegată această responsabilitate.

În Green School promovăm petrecerea timpului în natură și autonomia, ceea ce înseamnă că vor fi liberi să exploreze mediul, să se descalțe, să se cațere în copaci. Toate aceste libertăți sunt validate de bucuria copiilor și de cercetările în pedagogie. Este normal să existe zgarieturi, julituri sau “amintiri” de acest tip. Copiii primesc îngrijiri și atenția necesară și pentru cea mai mică zgârietură. Uneori avem copii care se îndrăgostesc de plasturi și care îi primesc, chiar dacă nu au nevoie.

Fiind o perioadă în care este posibil să existe căpușe vom folosi o soluție împotriva căpușelor pentru a ne proteja. Vă rugăm să fiți vigilenți și să îi verificați pe copii.

Stăm acasă (adulți sau copii) dacă în ultimele 24 de ore am avut unul sau mai multe simptome din lista de mai jos:

✘ Febră < 37.3
✘ Secreții nazale groase, colorate
✘ Tuse persistentă
✘ Vărsături
✘ Diaree
✘ Infecții oculare, secreții alb-gălbui
✘ Erupții cuta nate însoțite de mâncarime sau febră
✘ Mâncărime și prezență vizibilă a păduchilor
✘ Copilul sau o persoană din familie a avut contact direct (fără mască) în ultimele 7 zile cu o persoană testată pozitiv SARS COV2

Cum să ajungeți la noi Ne găsiți în capătul cartierului Grigorescu, pe strada Donath, nr. 146. Puncte de reper: Secția 5 de Poliție / Casa Radio / Bistro Rummu.

Se poate ajunge cu mașina personală, bicicleta sau cu următoarele linii de autobuze: 26 (B-dul Muncii); 27 (P-ța Gării); 28 (P.M. Viteazul); 28B (VIVO!); 30 (A. Vlaicu);  41 (P-ța 1 Mai); 43 (C. Zorilor); 43B (C. Turzii); 44 (Str. Unirii).

Întră în curtea de la Bistro și apoi pe poarta de la Green School.

Jurnal de tabără

Luni

Urmează…

Marți

Urmează…

Miecuri

Urmează…

Joi

Urmează…

Vineri

Urmează…

Vă mulțumim!